• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wat heeft Computersystemen 2000  u te bieden?

Computers & Notebooks, hierin hebben wij een ruime keus. Gaat het nu alleen om tekstverwerking of wilt u er alles mee doen, het is voor ons geen probleem om het voor u op maat te maken. Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk kwaliteit onderdelen.

 

 

 

 

 

Printers, standaard of voor het afdrukken van uw foto's in topkwaliteit. Diverse merken leverbaar Canon, Epson, Samsung etc.

Wireless of bedraad internet. Wij kunnen u vrijblijvend informatie geven over wat voor u het beste en goedkoopste is. Tevens kunnen wij alles voor u regelen, zodat u zelf niets hoeft te doen.

Reparaties, wanneer u de computer bij ons langs brengt is hij in de meeste gevallen de volgende dag klaar. Wij informeren u eerst wat er aan de hand is en wat de kosten zijn. 

Componenten en supplies, gaat het nu om een harde schijf, geheugen, UTP kabels of wat dan ook maar, wij kunnen het u leveren.

Bestelservice, niet in huis, geen probleem, in de meeste gevallen binnen één dag geregeld.

TFT schermen, wordt het nu 22, 24 of 27 inch, wij leveren het allemaal. Zwart of Zilver u zegt het maar.

Haal en brengservice, voor 30,25 euro halen en brengen wij uw PC in Leeuwarden. Buiten Leeuwarden zijn de voorrijkosten vanaf 30,25 euro. Moet er echter meer gebeuren dan rekenen wij het uurtarief van 48,40 euro.

Upgraden, wilt u een andere PC? Laat ons eerst vrijblijvend zien of het mogelijk is om uw huidige PC te upgraden d.m.v. een ander moederbord, processor en geheugen te plaatsen. Dit kan u veel geld besparen!

Hulp op afstand, klik hier om cs2000 support op afstand te starten. Wij bieden deze service aan tegen het zeer scherpe tarief van € 12,10 per 15 minuten.

Contact

Computersystemen 2000
Engelsestraat 55A
8913 BG Leeuwarden
T: 058-2134050
F: 058-2130064
E: info@cs2000.nl